26 de juny 2010

PROPERS PROJECTES SSOM : EXPO SSOM ESCOLES, JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI.


Els propers projectes de la nostra entitat per a l'estiu, començaran per la Festa Major, amb la ja tradicional lligada popular de cintes, a la Plaça Catalunya, el dimarts dia 10 al vespre.  També durant la Festa Major distribuirem el SSOM Butlletí número 8.

Ja al mes de setembre, com us havíem anunciat, farem l'EXPO SSOM ESCOLES, els dies 11 i 12 de setembre, a Can Ratés, coincidint amb la 2ª Exposició de l'entitat ASAC, Associació Susannenca d'Art i Cultura.  Ja tenim molt de material però quant més n'aporteu més lluïda serà l'exposició, agraïm moltíssim la col.laboració de les persones que ja ens han facilitat fotografies o tenen altre tipus de material a la nostra disposició.

El divendres següent, 17 de setembre, farem una tertúlia amb el nom QUAN ANÀVEM A ESTUDI ... a la qual convidarem a participar moltes persones que ens podran aportar records de les èpoques reflectides a l'exposició.

I el cap de setmana del 25 i 26 de setembre, participarem a les JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI.

Durant un cap de setmana del mes de setembre, més de 20 milions de persones de 49 països europeus prenen part en aquesta iniciativa que acosta el patrimoni arquitectònic monumental, amb multitud d'activitats gratuïtes perquè hi prenguin part els ciutadans europeus. A Catalunya es celebrarà del 24 al 26 de setembre de 2.010.

Des de l'Ajuntament s'ha decidit participar en aquestes jornades amb la presentació del Mapa del patrimoni, i el SSOM s'hi afegeix amb l'exposició i lliurament de premis del concurs fotogràfic EL NOSTRE PATRIMONI, que tindrà lloc a Can Ratés.   Publiquem les bases del concurs a continuació, i també estaran a disposició de qui les vulgui obtenir a la Biblioteca Municipal o es poden demanar a ssom@telefonica.net.

També podeu consultar el programa de les Jornades a la dreta del blog, clicant a l'enllaç que hi ha a l'apartat "Altres webs i llocs d'interès".

Esperem la vostra participació.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada