26 de juny 2010

SSOM ALS ACTES D'ARRIBADA DE LA FLAMA DEL CANIGÓ !


El 23 de juny, la revetlla de Sant Joan, diverses entitats del municipi es van unir per festejar l'arribada de la Flama del Canigó a Santa Susanna, amb la qual, després de la lectura del manifest, es va encendre la foguera de Sant Joan, a la Rambla dels Països Catalans.

El Club Ciclista Santa Susanna fou l'encarregat d'anar a buscar la Flama del Canigó a Malgrat de Mar, i els actes es van coordinar per La Barraka, l'entitat GESS, l'ADF, l'ASAC, Associació Susannenca d'Art i Cultura, amb la col.laboració de l'Esbart Dansaire de Santa Susanna amb la colla de grallers i del SSOM.

Els actes van començar amb l'arribada de la Flama cap a quarts de nou del vespre. En presència de la flama, es va donar lectura al manifest per part de la Núria Basart. Seguidament es va encendre la foguera mentre els grallers interpretaven algunes peces relacionades amb el foc. Mentre cremava la foguera, per part d'ASAC, es van ensenyar els passos del ball dels SET SALTS, que va ser ballada per molta gent i interpretada pels grallers de Santa Susanna. Finalment tothom va poder gaudir de les coques fetes per socis del SSOM, acompanyades de cava i refrescos cedits per l'Ajuntament de Santa Susanna.

Hi va participar un gran nombre de persones, el què va donar ànims per tornar a repetir  la festa l'any vinent.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada