13 de set. 2010

GRAN ÈXIT DE PÚBLIC A L'EXPO SSOM ESCOLES: SI NO HI VAS PODER ANAR, PASSA, MIRA I GAUDEIX ....

L'EXPO SSOM ESCOLES, que com veníem anunciant s'ha obert al públic aquest cap de setmana a la Masia de Can Ratés, juntament amb la IIª EXPO ASAC (Associació Susannenca d'Art i Cultura), l'exposició CAMINS i multitud de mostres artístiques i culturals (actuacions, tallers, dansa, flashmob, concert de grups locals), ha tingut una gran afluència de públic que ha gaudit dels records que els hi han aportat les fotografies, els objectes: llibres, treballs, manualitats, estris .... i també de l'audiovisual fet a partir de tot el material que socis, simpatitzants, amics, alumnes i exalumnes de les escoles de Santa Susanna han posat a la nostra disposició.

Hem passat d’un grup de nens i nenes atesos per un sol mestre en dependències provisionals, al panorama escolar actual i això mereix fer una parada i mirar enrera, per tancar els ulls i recordar-ho els que ho han viscut, i perquè les noves generacions coneguin la història de les nostres escoles ... Per això el dilluns i el
dimarts posteriors a l'exposició, l'hem oberta expressament perquè els grups escolars de 5è i 6è. de les escoles SANTA SUSANNA i MONTAGUT l'hagin pogut visitar.
Però això no ho hem pogut fer sols, i per això volem agrair immensament l’esforç que han fet moltes persones, obrint caixes i calaixos, rebuscat a les golfes o als sòtans, i portant tot el material que heu pogut veure durant el cap de setmana.
Us mostrem una sèrie d'imatges pels que no l'heu pogut visitar, i al mateix temps tornem a agrair a totes les persones que han fet possible l'EXPO SSOM ESCOLES.  També agraïm a l'entitat A.S.A.C l'haver compartit l'espai de la Masia de Can Ratés coincidint amb la seva exposició anual, col.laboració entre entitats que ha enriquit ambdues exposicions, fent-les més visitades i gaudides pel públic.

Us convidem a entrar i fer una passejada virtual des dels anys vint fins als nostres dies. A l’EXPO SSOM ESCOLES, vosaltres sou els protagonistes !!!!!


MOLTES GRÀCIES A TOTS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada