17 d’ag. 2012

SEGUIMENT DEL PROJECTE MOLÍ FARINER

El projecte del Molí Fariner continua endavant, portem ja cinc intervencions durant les quals s'han fet tasques de neteja i desbrossament que han fet canviar la fesomia del paratge del molí, cobert per matolls des de feia temps.
Us recordem que aquest projecte, nascut del GESS, es porta a terme conjuntament amb el SSOM, sota la coordinació de la Regidoria de Cultura i amb la col.laboració de l'ADF Alt Maresme i de voluntaris i voluntàries per la recuperació del molí fariner.
A més de la presència d'en Joaquim Bou Illa a la sessió informativa, hem comptat amb les visites d'en Marc Bosch de l'empresa Antequem i d'en David Pavón de l'Associació Salvem la Vall de Pineda de Mar, i també  en breu esperem les visites d'en Jaume Vellvehí i en Joaquim Graupera, Doctor en Història de l'Art. També ens van visitar els nois i noies de l'Esplai de Santa Susanna, juntament amb els seus caps, que ens van donar un cop de ma en les tasques de neteja.

La setmana passada vam parar amb motiu de la Festa Major i del poble, i per aquest proper dissabte, a causa de l'onada de calor i de l'elevat risc d'incendi també ens veiem obligats a suspendre la trobada.

Us deixem un recull d'imatges, però us recordem que podeu fer el seguiment del projecte al blog :
 http://molifariner-santasusanna.blogspot.com.es/

També us volem suggerir que si aneu per allà tingueu molt en compte els senyals que adverteixen de no apropar-se a les edificacions, que per la seva inestabilitat poden comportar risc d'ensorrament.


Si no hi ha res de nou i voleu col.laborar en el projecte, ens trobem al Molí el dissabte 25 d'agost, a 2/4 de 7 de la tarda per reprendre les tasques, us hi esperem !!!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada