24 de nov. 2012

50 ANYS DE LA SANTA MISSIÓ (1962-2012)

Dissabte passat, 17 de novembre de 2012, a les sis de la tarda, al Local Social, davant un nombrós públic, es va dur a terme un acte acadèmic organitzat per la Parròquia de Santa Susanna, en recordança dels 50 anys de la Santa Missió, que es va fer durant el mes d'octubre de 1962.

L'acte va ser presentat per la Núria Basart i Bagot, bibliotecària Municipal, i va constar de quatre ponències: 
la primera, amb el nom d'"Influència de la Parròquia en la vida del poble", a càrrec de la Rosa Bagot Català, va fer un repàs dels fets que van portar als susannencs a tenir una parròquia independent, recordats pels acords municipals que ho van anar reflectint.

La segona, a càrrec d'en Pere Nogueras i Fontseca, també membre del Consell Pastoral, amb el nom de "Paper de la Parròquia i dels seus rectors en la vida cristiana de Santa Susanna", va fer una trajectòria pel record dels diversos rectors que ha tingut la parròquia.

Després, Mn. Enric Sala i Villegas, llicencia en Història de l'Església i rector del Santuari del Mont, va parlar sobre "els 50 anys de la Santa Missió en el marc del Concili Vaticà II" i va tancar l'acte el nostre rector, Mn. Salvador Batalla i Gardella, amb "perspectives de futur i cloenda".

Va ser un acte molt interessat, del qual s'està pensant ja en fer una publicació que reculli les diferents ponències, i durant el qual els presents va poder reviure molts records de la vida parroquial dels últims seixanta anys.

Us en deixem algunes imatges.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada