19 de gen. 2014

ALEGRIA, QUE ÉS FESTA MAJOR !!!!

La Festa Major 2013 s'enceta amb la tradicional lligada de cintes per part del SSOM. En un acte popular, preparem tot el material necessari per les curses de cintes de grans, joves i petits que es celebraran durant la Festa major, un dels més antics actes de la Festa major que aquest any ha fet el seu 71è. aniversari.
El dia de Santa Susanna, després d'ofici, vam repartir el Butlletí SSOM número 17, que entre d'altres, té com a contingut principal un article sobre el concert que en Lluís Llach va fer a Santa Susanna l'agost de 1976, i també un aniversari dins dels actes de la Festa major : 30 anys de la Diada de la Bicicleta. De fet, segons s'explica a l'article de la portada, durant els primers anys vuitanta va ser quan la Festa Major de Santa Susanna va experimentar un profun canvi en la seva programació, que s'ha mantingut bastant fidel fins els nostres dies, tot i que hem perdut actes entranyables com la repicada de campanes anunciant la festa, l'engalanat dels carrers, el partit de futbol de solters contra casats .... tot canvia, ja ho sabem, el més important és que ens quedi testimoni escrit de la nostra història.
Ja sabeu que el podeu trobar, aquest número i d'anteriors, a la Biblioteca Municipal, o que el podeu demanar a ssom@telefonica.net, i us l'enviarem en versió .pdf.


Lligada popular de cintes a la Plaça Catalunya



Cartell de la 1a. Diada de la bicicleta any 1983



Cartell anunciador dels concert d'en Lluís Llach anys 70 (foto www.todocoleccion.net)



Imatges de la Festa Major 2013 : ballada de l'Esbart Dansaire de Santa Susanna, a sota, correfoc.


Tradicional sopar al carrer (Foto Esther Pujol)



I acabant la Festa, castell de focs d'artifici a la platja ... fins l'any vinent !!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada