21 de març 2018

JA HA SORTIT EL BUTLLETÍ SSOM NUM. 30 I ANUARI 2017

Coincidint amb la Marató vàrem distribuir el Butlletí SSOM número 30, que el podeu trobar a la Biblioteca Vall d'Alfatà, a l'Ajuntament, al bar del Local Social, a l'oficina de Correus i a la Papereria Nogueras, si ho desitgeu, també el podeu demanar en format .pdf al mail ssom@telefonica.net. 
El butlletí inclou l'Anuari 2017 amb les activitats i els fets més destacats que han passat al poble durant l'any actual. Hi fem ressó de l'inici dels treballs de la revisió del Pla General d’Ordenació Municipal, que és l’instrument de planejament bàsic que marcarà les directrius per a l’ordenació integral del municipi en els propers anys. 
Els darrers mesos de l'any es van viure una sèrie de fets en la vida política catalana amb unes conseqüències que creiem mereixedores de ser recollides en la nostra publicació  Som respectuosos amb totes les opcions polítiques, com no potser d’una altra manera, i també conscients que aquests fets ja formen part de la història del nostre país. En l'àmbit general, seran àmpliament escrits i perduraran en la memòria. D'acord amb els objectius com a entitat, al SSOM ens toca deixar constància de com s'han viscut aquests fets en l'àmbit del nostre municipi, així com de les accions de les persones que s’han mobilitzat en relació als mateixos. Publiquem dos articles relacionats amb aquests fets; un d’ells és anònim i ens explica l’organització prèvia al referèndum de l’1 d’octubre, i l’Isidre Mollfulleda ens parla sobre els fets que s’han esdevingut amb posterioritat. El SSOM fidels als nostres objectius, difonem la història recent i passada del municipi mitjançant qualsevol eina, en aquest cas el nostre butlletí. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada